NOVU leert

NOVU is een kennisplatform op het gebied van innovatie. NOVU houdt haar leden en geïnteresseerden constant op de hoogte van de laatste kennis. We organiseren cursussen, trainingen en brainstorms, voor beginnende uitvinders, gevorderden innovatoren en professionals. Het uitwisselen van informatie voor en door leden behoort tot de kern van de NOVU.

Cursus "Van idee tot markt" (leden €95, niet-leden €175). Maandelijks organiseert NOVU de cursus 'van idee tot markt'. Er kunnen zich per keer maximaal 12 deelnemers inschrijven. In deze cursus wordt in één dag de laatste stand van zaken rond innovatie en het complexe traject van-idee-tot-markt met de onder de loep genomen. Een octrooiadviseur van RVO / OCN verzorgt de module bescherming en een NOVU lid deelt zijn/haar persoonlijk afgelegde traject van idee tot markt met de cursisten. Het accent ligt op de leermomenten. In workshopverband wordt ook een realistische casus ter hand genomen, om het geleerde ‘in de praktijk’ te brengen. De cursus is inclusief lunch en een netwerkborrel na afloop. Aanmelden via het cursusformulier.

Informatiebijeenkomsten (leden €10). Regelmatig organiseert NOVU inleidingen en lezingen over onderwerpen die voor de leden van belang kunnen zijn. Aanmelding voor NOVU activiteiten kan sindskort via info@novu.nl

In-company trainingen (maatwerk). Op verzoek van een bedrijf geeft de NOVU in-company trainingen over het innovatieproces en.

Gastcolleges op locatie (maatwerk). Op verzoek van een onderwijs instelling, overheid of bedrijf geeft de NOVU lezingen of gastcolleges over het innovatieproces en uitvinden.

Brainstormsessies (maatwerk). Brainstormsessies onder leiding van de NOVU kunnen zowel via internet als bij de opdrachtgever of op het NOVU kantoor gegeven worden. Problemen oplossen voor en met NOVU leden. Ook bedrijven buiten het NOVU netwerk kunnen van deze dienst gebruik maken. Uitvinders kennen het woord probleem niet en gaan dan ook graag de uitdaging aan om oplossingen te genereren.

Sociale NOVU