Aanmelden voor netwerksessie in Opmeer

Vrijdag 21 oktober a.s. is de NOVU voor de maandelijkse netwerksessie te gast bij J. Blom Opmeer Constructie & Apparatenbouw B.V. in Opmeer. Een innovatief bedrijf waar ons lid Johan Blom al heel wat jaren de motor achter de innovaties is.

Wat Blom Opmeer doet? “Iets met staal”, zou menigeen antwoorden. Maar het innoverende bedrijf doet veel meer dan dat! Voor vrijwel elk probleem waar een machine voor nodig is of een aanpassing, heeft Blom Opmeer een oplossing. Eigenaar Johan Blom heeft al diverse producten uitgevonden en op de markt gebracht, die het werken stukken makkelijker maken!

Het bedrijf heeft meer dan 20 jaar ervaring en expertise opgebouwd als leverancier en producent van een breed programma aan producten en diensten. Denk hierbij aan machines om machinaal te straten (www.restone.nl), de Steigermover als hulpmiddel voor de kamersteiger (www.steigermover.nl), de roteergiek die als verlengstuk is ontwikkeld voor de maaikorf om sloten schoon te maken . De roteergiek zorgt ervoor dat de maaikorf extra open en dicht kan (www.roteergiek.nl), op “maat” gemaakte mallen voor de beton- kunststofindustrie, aanpassing in productie processen voor de hout- metaal- en voedingsindustrie en unieke machines en gereedschappen. Zie ook: www.blomopmeer.nl

Deze netwerksessie is exclusief voor NOVU leden. Aanmelden graag via info@novu.nl voor 18 oktober a.s.
Deelnamekosten: € 10,-

Foto: J. Blom Opmeer Constructie- en Apparatenbouw B.V.

 

Sociale NOVU

Contact

NOVU (Nederlandse Orde van Uitvinders)
kantooradres: 
Grebbeberglaan 15, 3527 VX Utrecht
postadres:
Postbus 10152,  3505 AC Utrecht

Tel. 030 - 246 7707
Email: info@novu.nl

Naam & email


Velden met een '*' zijn verplicht