Mobiele ijsbanen en meer

Op 18 november a.s. vindt de maandelijkse netwerksessie plaats bij Ice-World in Soest. Ice-World is wereldwijd leidend in mobiele ijsbanen. Met de mobiele ijsconcepten voor sportevenementen, fun- en themaparken en recreatieve ijsbanen is het bedrijf de “one stop shop” partner als het gaat om de ijsbeleving in optima forma.

Sinds de uitvinding van de mobiele ijsbaan door Ice-World (Wim Hoeks) in 1992 zijn wereldwijd miljoenen extra mensen met ijs in aanraking gekomen. In Europa liggen ieder jaar weer honderden tijdelijke ijsbanen op mooie locaties. Ook buiten Europa wordt actief geschaatst,  bijvoorbeeld  in Brazilië, Australië, Nieuw Zeeland, Zuid-Afrika en Mexico. Ice-World staat ondernemers over de hele wereld bij in een succesvol schaatsseizoen. Dat doet het bedrijf vooral door te blijven vernieuwen en verbeteren. Zo houdt de R&D afdeling zich fulltime bezig met de ontwikkeling van nieuwe toepassingen op en rond de ijsbaan en de kwaliteitsbewaking van het door Ice-World ontwikkelde aluminium ijsbaansysteem.

Tijdens de netwerkbijeenkomst krijgen de NOVU leden een rondleiding in de fabriek en wordt er uitgebreid ingegaan op de recente innovatieve ontwikkelingen.
Deelname is exclusief voor NOVU leden; aanmelden via info@novu.nl

Meer informatie: www.ice-world.com

Sociale NOVU

Contact

NOVU (Nederlandse Orde van Uitvinders)
kantooradres: 
Grebbeberglaan 15, 3527 VX Utrecht
postadres:
Postbus 10152,  3505 AC Utrecht

Tel. 030 - 246 7707
Email: info@novu.nl

Naam & email


Velden met een '*' zijn verplicht