Netwerksessie merken & modellen

Op 17 februari a.s. vindt de maandelijkse NOVU netwerksessie plaats bij Novagraaf in Amsterdam Zuid-Oost. Novagraaf is een internationaal octrooi- en merkenbureau dat dagelijks adviseert over Intellectueel Eigendom. Novagraaf is marktleider in de Benelux en het bedrijf behoort tot de top-5 dienstverleners op het gebied van Intellectueel Eigendom in Europa. Novagraaf verzorgt in Europa (EUTM) en wereldwijd (IR) jaarlijks de meeste merkregistraties. Het bedrijf heeft vandaag de dag 350 medewerkers en heeft vestigingen in België, Frankrijk, Nederland, Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Het kantoor in Amsterdam is gespecialiseerd in merken- en modellenrecht. 

Tijdens de netwerksessie komen vooral de ins en outs van het merken- en modellenrecht aan bod, met daarin praktijkvoorbeelden en leermomenten voor de aanwezige uitvinders. Uiteraard is er veel ruimte voor het stellen van vragen.

Het doel van de netwerksessies is de netwerkfunctie van de NOVU te versterken, door gelegenheid te bieden elkaar beter te leren kennen. Dat doen we in de vorm van ‘pitches’.

Aanmelden via info@novu.nl (s.v.p. uiterlijk op 13 februari a.s.) / exclusief voor NOVU leden.

Sociale NOVU

Contact

NOVU (Nederlandse Orde van Uitvinders)
kantooradres: 
Grebbeberglaan 15, 3527 VX Utrecht
postadres:
Postbus 10152,  3505 AC Utrecht

Tel. 030 - 246 7707
Email: info@novu.nl

Naam & email


Velden met een '*' zijn verplicht