Recht in praktijk, netwerksessie maart

Op vrijdag 17 maart a.s. zijn we voor de maandelijkse NOVU netwerksessie te gast bij De Vos & Partners Advocaten, het kantoor waar mr Els Doornhein (foto) - bekend van haar Vindingrijk column ‘recht in praktijk’- partner is.

Els Doornhein is partner bij De Vos + Partners en houdt zich bezig met intellectueel eigendomsrecht en de juridische begeleiding van innovatieve en creatieve ondernemers. Daarnaast treedt zij op als curator in faillissementen en begeleidt zij ondernemers bij een doorstart. Jaromir Bugter is specialist op het gebied van ondernemingsrecht. Hij staat in zijn praktijk startup ondernemers en investeerders bij in investeringstrajecten en samenwerkingen.

In deze netwerksessie op maat voor uitvinders zult u worden geïnformeerd over:
 - de tips & tricks bij het zakendoen met de juiste investeerder (Jaromir Bugter);
 - contracten voor uitvinders; de valkuilen en tips (Els Doornhein)

Het doel van de netwerksessies is de netwerkfunctie van de NOVU te versterken, door gelegenheid te bieden elkaar beter te leren kennen. Dat doen we in de vorm van pitches. Deze pitches zijn korte presentaties van maximaal 3 minuten waarin je aangeeft wie je bent, wat je doet, met welke vinding je bezig, waar je tegenaan loopt, wat je komt brengen en wat je komt halen (in willekeurige volgorde).

Aanmelden: via info@novu.nl (uiterlijk op 13 maart a.s.)

Deze bijeenkomst is exclusief voor NOVU leden.

Sociale NOVU

Contact

NOVU (Nederlandse Orde van Uitvinders)
kantooradres: 
Grebbeberglaan 15, 3527 VX Utrecht
postadres:
Postbus 10152,  3505 AC Utrecht

Tel. 030 - 246 7707
Email: info@novu.nl

Naam & email


Velden met een '*' zijn verplicht