Doeko B.V. gastheer netwerksessie juni

NOVU NETWERKSESSIE WEURT

Op 16 juni a.s. vindt de maandelijkse NOVU netwerksessie plaats bij Doeko in Weurt. Het programma start om half 3 en loopt door tot 18.00 uur.
Doeko is van origine (1964) een gereedschapmakerij die voor haar klanten volgsnijbuigstempels en matrijzen ontwerpt en fabriceert. Sinds 17 jaar produceert Doeko ook fijnmechanische modules die met name in de halfgeleiderindustrie (chipfabricage) worden toegepast.

Het bedrijf is door de jaren geleidelijk gegroeid en heeft op dit moment een personeelsgrootte van ca. 50 zeer vakbekwame medewerkers. Daarnaast beschikt het bedrijf over een uiterst geavanceerd en modern machinepark van topkwaliteit. De disciplines waarover het bedrijf beschikt zijn zeer divers en er zijn meer dan 30 computergestuurde machines voor diverse soorten bewerkingen operationeel. Variërend van engineering met 3D CAD systemen en programmering met 3D CAM systemen, tot CNC draaien en frezen, draad- en zinkvonken, lasersnijden en lasergraveren.

Naast deze bewerkingen heeft Doeko 16 robots operationeel voor het beladen van de machines of het produceren van producten die in eigen huis ontwikkeld zijn. Zo heeft NOVU lid Gertjan van Doesburg met zijn bedrijf voor een aantal ontwerpers een droom werkelijkheid gemaakt met de doorontwikkeling en het succesvol in de markt brengen van hun ontwerp.

Het doel van de netwerksessies is de netwerkfunctie van de NOVU te versterken, door gelegenheid te bieden elkaar beter te leren kennen. Dat doen we in de vorm van ‘pitches’. Deze pitches zijn korte presentaties van maximaal 3 minuten waarin je aangeeft wie je bent, wat je doet, met welke vinding je bezig bent, waar je tegenaan loopt, wat je komt brengen en wat je komt halen (in willekeurige volgorde).

Aanmelden via info@novu.nl (uiterlijk op 9 juni a.s.). Het maximale deelnemersaantal is 20 personen (exclusief voor NOVU leden). Deelnamekosten bedragen € 10,- p.p.

foto: Doeko B.V.
(eiermatrijs)

Sociale NOVU

Contact

NOVU (Nederlandse Orde van Uitvinders)
kantooradres: 
Grebbeberglaan 15, 3527 VX Utrecht
postadres:
Postbus 10152,  3505 AC Utrecht

Tel. 030 - 246 7707
Email: info@novu.nl

Naam & email


Velden met een '*' zijn verplicht