KVK Start Events

Hier vindt u activiteiten van de NOVU en andere partijen, waar u aan kunt deelnemen. Kijk bij de activiteit naar de wijze waarop u kunt deelnemen.

KVK Start Events
Georganiseerd door: KVK
Locatie:  onlne
Datum:  donderdag 16 februari 2023

 

Ben je net gestart als ondernemer? Of denk je erover om voor jezelf te beginnen? Dan heb je ongetwijfeld nog veel vragen. Kom verder met het juiste advies en praktische informatie. Laat je inspireren tijdens de KVK Start Events en pak een voorsprong met jouw bedrijf.

Meld je aan en krijg gratis toegang tot alle KVK Start Events die we gedurende het jaar organiseren. Kun je het event een keer niet volgen? Geen probleem, je ontvangt vanzelf een mail met de terugkijkvideo.

KVK Start Event | 16 februari 2023 | Marketing | 20:00 21:30 uur

Het starten van een eigen bedrijf is niet alleen spannend en leuk, maar brengt ook veel vragen met zich mee. Tijdens het KVK Start Event op 16 februari geeft KVK antwoord op al jouw vragen rondom marketing. Van de belangrijkste marketingtrends voor ondernemers, tot het maken van een eigen marketingplan. Volg dit online programma 16 februari en leg de marketing basis voor jouw eigen bedrijf.

Deelname is gratis, info over het programma & aanmelding via de link.