Geannuleerd - cursus van Idee tot markt

Geannuleerd - cursus van Idee tot markt
Locatie:  NOVU kantoor Baarn
Datum:  vrijdag 27 maart 2020

Als NOVU vinden we het belangrijk om bij te dragen aan het voorkomen van verdere verspreiding van het  Covid-19 virus. Daarom volgen we de landelijke richtlijnen op en worden bijeenkomsten zoals onze cursus geannuleerd. Zodra we in de mogelijkheid zijn plannen we een nieuwe datum. Leden die zich al hadden ingeschreven krijgen hierover bericht. 

Deze cursus raden wij alle nieuwe leden en andere geinteresseerden in het innovatietraject aan. Tijdens deze cursus wordt je in één dag op de hoogte gebracht van alle ins en outs in de innovatiewereld. 

Tom Stoop, octrooiadviseur van RVO/OCN verzorgt de modules bescherming en intellectueel eigendom en een NOVU lid deelt zijn/haar persoonlijk afgelegde traject van idee tot markt met de cursisten. In workshopverband wordt ook een realistische case besproken om het geleerde ‘in de praktijk’ te brengen. De cursus is inclusief lunch en een borrel na afloop

Tijdens deze cursus krijgt u inzicht in het gehele proces van idee tot markt. Meer informatie over deze cursus vindt u hier.
Een samenvatting van het programma vindt u hier. 

Leden betalen 95 euro voor de cursus. Niet leden 195 euro.