Algemene ledenvergadering (ALV) + bedrijfsbezoek

Programma

We hebben een prachtige combinatie van een bedrijfsbezoek plus ALV opgezet. Je kunt kiezen uit een van de drie bedrijfsbezoeken en aansluitend de ALV. Alles is voor leden gratis toegankelijk.
  • 15:00 Inloop/ koffie
  • 15:15 Welkom (NOVU)
  • 15:20 Bedrijfspresentatie(s) Warp/Tugeo, Omefa en techniekhuis
  • 15:45 Bedrijfsbezoek in groepjes
  • 16:45 Koffie
  • 17:00 ALV met aansluitend borrel
  • 18:00 Afsluiting

1. Bedrijfsbezoek Omefa + ALV

Omefa is o.a. leverancier van de Warp-systems matten en de kunststof kap van de bekende straatlantaarn (zie hierboven). Hun ondertitel 'European Plastic & Tooling' beschrijft exact  wat je achter de kunststofgevel aan kunt treffen. Ze hebben alles onder één dak: een eigen matrijzenmakerij en een spuitgietafdeling voor de productie van grote series kunststof producten. Maar ook in milieuvriendelijke en biologish afbreekbare producten zijn ze sterk. Zie ook hun website.

2. Bedrijfsbezoek Warp/Tugeo + ALV

WARP en TuGeo zitten samen in één pand, bezoek ze samen:

- WARP-Systems. De radio en tv commercials al regelmatig gehoord of gezien en  nieuwsgierig geworden? Bij WARP-Systems kunnen ze je alles vertellen over het dunste, slimste, watergedragen en energiezuinige vloerverwarmingssyteem. Zie ook hun website.
- TuGeo. Al eens een extrusiemachine aan het werk gezien? Bij TuGeo produceren ze aardwarmtesondes en leveren ze speciaalsystemen voor de Geothermie. Zie ook hun website.

3. Bedrijfsbezoek Techniekhuis + ALV

Techniekhuis organisert onder andere de TechniChallenge. Die moet je gewoon ervaren! Een escaperoom vol met duuzaamheidsvraagstukken. Superleuk voor scholieren, maar misschien nog leuker volwassen uitvinders. Zie ook hun website.

4. Geen voorkeur, kies maar iets + ALV

Heb je geen echte voorkeur voor een van de drie. Kies dan voor deze optie en we delen je ergens in.

5. Online (Teams)

Kun je niet komen maar wel online volgen? Kies dan optie vijf. Na registreren krijg je een Teams link in je mail.

Inschrijven

Deelname is gratis maar het aantal plekken is beperkt. Schrijf je dus zo snel mogelijk in. Inschrijven kan hier op de site met je ledenlogin.

Inschrijven

Na inschrijving kun je annuleren mocht er onverhoopt iets tussenkomen. Maar doe dit niet op het laatste moment graag, dan hebben we al drankjes ingekocht en stoelen gereserveerd en geen tijd meer een invaller te regelen.