Uitnodiging digitale openingsborrel

Uitnodiging digitale openingsborrel

30/10/2020

Graag nodigen wij onze leden uit voor een digitale openingsborrel van ons nieuwe kantoor. U heeft per mail een uitnodiging ontvangen. Heeft u die niet ontvangen? Stuurt u dan een e-mail naar info@novu.nl. Dan zorgen wij ervoor dat u deze alsnog ontvangt. 

Het programma van de digitale openingsborrel zal bestaan uit:

  • Korte introductie van Joris
  • Live rondleiding in het nieuwe kantoor
  • Introductie IE Helpdesk
  • Gezamenlijke NOVU Quiz

IE Helpdesk – om u kennis te laten maken met de IE Helpdesk kunt u voor volgende week vrijdag een vraag over bescherming indienen. U krijgt dan niet alleen een snel antwoord, maar ook het boek ‘Ik heb een idee, wat nu?!’ van Jasper Baggerman. Hoe u dit boek kunt verkrijgen leest u na uw aanmelding. 

De digitale openingsborrel vindt plaats op vrijdag 6 november van 15.30 uur tot ongeveer 17.00 uur. Bent u lid en wilt u hierbij zijn? Dat kan! Stuurt u dan een e-mail naar info@novu.nl.