NIEUW: actielidmaatschap

NIEUW: actielidmaatschap

02/04/2021

Wij introduceren het actielidmaatschap voor 2021.

Om meer mensen te kunnen helpen bij het verder brengen van hun idee richting een marktklaar product bieden we nu een laagdrempelig lidmaatschap aan. Dit lidmaatschap biedt toegang tot alle documentatie en informatie in de ledenomgeving van de website. Actieleden krijgen daarmee ook toegang tot de Vindingrijk artikelen en het archief van de Vindingrijk met een schat aan informatie.

Wanneer er een idee in je hoofd ontstaat volgen er meestal veel vragen; wat moet ik nu doen?, kan ik mijn idee delen met iemand of juist niet?, moet ik nu gelijk een octrooi aanvragen? en nog heel veel meer. Antwoorden op o.a. deze vragen krijg je in de ledenomgeving van onze website. En mocht je dan toch nog meer vragen hebben kun je je lidmaatschap aanvullen met een ledengesprek een cursus of een doorverwijzing binnen ons netwerk.

De kosten van dit actielidmaatschap zijn 75 euro voor dit jaar. Daarnaast kunt u tegen betaling toegang krijgen tot verschillende diensten zoals ledengesprekken, cursussen en het atelier. Meer informatie hierover vindt u hier. 

Je kunt je inschrijven voor dit lidmaatschap via de pagina 'lid worden'

 

 

 

Foto door Anna Tarazevich via Pexels