Deelname nieuw programma SBS6

Deelname nieuw programma SBS6

26/08/2022

Voor een nieuw programma op SBS6 is productiehuis TIN CAN op zoek naar bevlogen uitvinders.

Dit productiehuis heeft de NOVU gevraagd om te assisteren en samen te werken om deelnemende uitvinders te adviseren en te beschermen tijdens het programma én daarna.

Wij hebben toegezegd dit te doen om ervoor te zorgen dat ideeën serieus bekeken worden en de rechten van de deelnemers en de deelnemers zelf met respect behandeld worden. De NOVU zal hierin wel zijn onafhankelijke positie behouden en behartigt uitsluitend de belangen van de NOVU leden die meedoen aan dit programma.

Per aflevering worden er 10 ideeën beoordeeld waarbij er elke aflevering één idee wordt gekozen als winnaar. De winnende uitvindingen worden ontwikkeld en uiteindelijk op de markt gebracht/verkocht bij een grote online winkel.

Wil je meedoen? Stuur dan een e-mail naar info@novu.nl