RVO's #22 Hamertijd: de passer

RVO's #22 Hamertijd: de passer

28/02/2023
 
Ook jij had er vroeger vast eentje in je etui: een passer. Met dit bijzondere instrument maakte je in een handomdraai de ene na de andere perfecte cirkel. Alle passers zorgen voor mooie ronden vormen, maar de één doet dit nét iets sneller dan de ander. En dat kleine verschil kan letterlijk het verschil maken. Ook al is de passer die het beste resultaat oplevert eigenlijk beter.
Octrooiadviseur Wouter Kanneworff dook in de octrooidatabanken om uit te zoeken wat er met de - volgens hem - meest accurate passer is gebeurd. Want in de winkels, daar vind je ‘m niet meer. Bekijk de nieuwste (circulaire) Hamertijd!

Wil je meer weten over hoe je je uitvinding kunt beschermen met een octrooi? Of wil je leren zoeken in octrooidatabanken? Kijk in onze Agenda voor alle nieuwste workshops en webinars op het gebied van bescherming van je idee. Of wordt NOVU-lid en praat mee tijdens het tweewekelijkse online Uitvinderscafé.