Nieuwjaarsborrel bijzonder geslaagd

Nieuwjaarsborrel bijzonder geslaagd

19/01/2024

Op 18 januari mochten we de nieuwjaarsborrel houden bij De Vos en Partners advocaten. Els Doornhein had de borrel speciaal voor de NOVU georganiseerd in hun prachtige kantoorruimte in Amsterdam. Het was een hele gezellige middag/avond perfect georganiseerd door Els en haar collega's Eline en Ghizlan. De drankjes stonden al klaar toen we binnenkwamen en er werden heerlijke warme hapjes, soep en meer geserveerd.

De gesprekken die NOVU-leden hadden waren bijzonder geanimeerd. Menig nieuw contact werd er gelegd en er werd geanimeerd informatie uitgewisseld. Van het NOVU-bestuur waren Ad, Guus en Ralph aanwezig, en van de NOVU-leden met introducés ongeveer 15 mensen.

Els, kleurrijk gekleed in groen-paarse outfit, had met bijna iedereen wel een persoonlijk gesprek. Rond een uur of zes was het tijd om Els zelf in het zonnetje te zetten. Ad (voorzitter) bedankte Els en De Vos en Partners advocaten voor de hartelijke ontvangst en de vele jaren die we al samenwerken. Daar hoorde een mooie fles wijn bij die Els hartelijk in ontvangst nam. En een woordje van Els natuurlijk.

Ralph (penningmeester) had nog eens nagezocht hoe lang Els nu eigenlijk al schreef voor Vindingrijk. Ralph is de archieven in gedoken en vond de eerste 'Uw recht in praktijk' die Els schreef in Vindingrijk. Dat was in november 1999. Dus bijna 25 jaar geleden. Wat een enorm voorrecht dat Els al bijna 25 jaar voor de NOVU schrijft. Om dat een feestelijk tintje te geven hebben we de originele Vindingrijk in gelijst en overhandigd. Tot groot plezier van Els.

Daarna hebben alle aanwezigen actief nageborreld en nagepraat. Tegen een uur of zeven 's-avonds gingen de NOVU-leden en Els, Eline en Ghizlan weer huiswaarts. Het was een heerlijke middag en perfect georganiseerd.