Spotlight

Slingerklem - Clenchy

10/07/2019

De Stixx kent legio toepassingsmogelijkheden. Te gebruiken voor het ophangen van lichte versieringen, zoals feestslingers, ballonnen, banieren, linten (met wenskaarten), kerstversiering, foto- en schilderijlijsten, bloemdecoraties tot aan feest- en kerstverlichting, PR- en andere reclame-uitingen en nog veel en veel meer.  De Stixx klemt zich moeiteloos in vrijwel elke hoek tussen wand en wand maar ook die tussen wand en plafond. Hierdoor is de Stixx zeer eenvoudig aan te brengen en ook weer te verwijderen. Door dit systeem is het mogelijk om op steeds wisselende plaatsen de Stixx voor andere toepassingen te gebruiken. Ook worden nu wanden en muren gebruikt die voorheen nooit gebruikt werden. Ook goed toepasbaar in de buitenlucht.

http://stixxproducts.com/