Vindingrijk Magazine terug op de deurmat!

Vindingrijk is hét vakblad voor de Nederlandse uitvinder. Het blad is exclusief bij een NOVU-lidmaatschap. De leden ontvangen het magazine viermaal per jaar in de brievenbus. Een digitale versie is voor leden gratis te downloaden via de ledenomgeving van de website. Ook lid worden? Kijk op novu.nl/lid

Vindingrijk Magazine terug op de deurmat!

05/06/2023

Het vertrouwde NOVU-magazine Vindingrijk is op verzoek van vele leden weer terug in een papieren vorm.

Het eerste nummer is, in een nieuw jasje, eind mei 2023 verschenen en de ontvangst heeft al leuke reacties opgeleverd. De NOVU grijpt 2023 aan om met Nieuwe Energie en een nieuwe samenstelling van het bestuur, de dienstverlening van de vereniging voor haar leden onder de loep te nemen en verder te professionaliseren.

De Vindingrijk in papieren vorm werd in het verleden zeer gewaardeerd door NOVU-leden (en daarbuiten) maar werd in 2021 alleen digitaal gepubliceerd voor de leden. Digitaal lezen blijkt in de praktijk toch anders te 'werken', dus is er gezocht naar een vorm die past bij deze tijd én het budget.

Het blad is exclusief bij een NOVU-lidmaatschap. De leden ontvangen het magazine viermaal per jaar in de brievenbus. Een digitale versie is (voor leden) te vinden via de ledenomgeving van de website.