Vindingrijk 2023-2 is uit: Artificial Intelligence (AI)

Vindingrijk is hét vakblad voor de Nederlandse uitvinder. Het blad is exclusief bij een NOVU-lidmaatschap. De leden ontvangen het magazine viermaal per jaar in de brievenbus. Een digitale versie is voor leden gratis te downloaden via de ledenomgeving van de website. Ook lid worden? Kijk op novu.nl/lid

Vindingrijk 2023-2 is uit: Artificial Intelligence (AI)

01/10/2023

Vindingrijk 2023-2 ligt vanaf vandaag op de mat van de NOVU-leden. We zijn er best wel weer een beetje trots op. Dit is een speciaal themanummer geworden, 15 pagina's boordevol over Artificial Intelligence (AI). Met onder andere bijdragen van:

  • Arjan van der Maarl - Wie is er straks lid van de NOVU
  • Ralph Stuyver - AI voor uitvinders?
  • Bert Wolters - Interview met Fred Galstaun (Sensiks)
  • Arjan van der Maarl -AI en intellectueel eigendom
  • Els Doornhein - AI en auteursrecht

Vindingrijk is gratis te ontvangen voor leden en bedrijven. Ook kunnen ze digitale uitgaven downloaden via het Kenniscentrum. Ook lid worden? Kijk op novu.nl/lid