Nationale Uitvindersdag 2023 was een groot succes!

Nationale Uitvindersdag 2023 was een groot succes!

20/11/2023

De Nationale Uitvindersdag 2023 was een groot succes!

Bijna 120 mensen waren aanwezig bij Corsearch in Amsterdam; een prachtige opkomst. De sfeer was ontspannen, de hapjes heerlijk en de locatie super. We kregen van de bezoekers veel positieve reacties. Ook de LEGO®-steenjes workshop was een succes voor de uitvinders van de toekomst. Iedereen die aanwezig was, iedereen die meegeholpen heeft, alle sponsors... dank!

Even rondlopen tussen de lezingen door  (foto: Irene Best)

De lezingen en uitvinder tafels werden goed bezocht. De QuickScans waren de hele dag volgeboekt. Er was zelfs iemand die zijn vader een QuickScan als verjaardagskado gaf. Wat een pracht idee. Ook de Lego®-steentjes workshop voor de jonge uitvinders werd zeer gewaardeerd. Er was zelf een familie helemaal vanuit Zeeland speciaal gekomen omdat Sylvie (hun dochter van 9) ons een brief had geschreven dat ze ook uitvinder wil worden. Wat mooi is dat. Die hebben we natuurlijk van harte uitgenodigd. Enorme dank ook aan het enthousiaste team van De Steenfabriek Montfoort.

Special guest Sylvie (9 jaar) met bestuurslid Irene (foto Ralph Stuyver)

Bij de presentaties werden veel vragen gesteld en sprekers gingen de interactie met het publiek graag aan. We hoorden veel positieve geluiden over de sprekers en de geboden ruimte. Jan van Rijnsoever ook grote dank voor het profssioneel verzorgen van beeld en geluid. Onderstaand zijn de presentaties te downloaden.

Presentaties downloaden

 

Ook de hapjes en drankjes waren bijzonder geslaagd. Dank aan Sweets By Nollie voor al deze heerlijke hapjes.

Exposanten informatie

Er waren tien exposanten die je kon spreken met hun produkten of diensten. Wil je nog eens hun informatie nalezen? Dan kun je die hier downloaden (4 MB).

Jouw feedback is belangrijk

We horen graag van je wat jouw ervaringen waren. Wat vond je goed en wat kan er beter? Geef je feedback (mag anoniem) en maak de volgende editie samen met ons nog beter.

Geef je feedback

Sponsor info

Zoek je info over een van de prachtige sponsoren van dit evenement? Hieronder vind je de links. Alle exposanten en bijzonder Corsearch worden bedankt voor hun enorme inzet en bijdrage aan deze prachtige dag.